We build your virtual dreams

Webdesign

Wij bouwen samen met u.
Een bestaande website up-to-date houden of een digitale communicatiestrategie bepalen en daarbij een nieuwe website laten maken hoeft niet ingewikkeld en kostenintensief te zijn. Bent u opzoek naar een betaalbare website die gemakkelijk te gebruiken is? Of een nieuw webdesign?
Wij gaan voor een persoonlijke aanpak waarbij dienstverlening en transparantie centraal staat.

Wij bieden ook.

Customized websites. Dit betekent dat wij uw website op maat maken. Buiten de drie standaard paketten hierboven, kan u steeds beroep op ons doen voor een website op maat. U bepaald hoe hij er uit ziet. Hiervoor maken wij gebruik van CMS systemen geprogrammeerd door ons webteam.

Geen domeinnaam?

Geen nood. BiteC levert alle beschikbare domeinen zelf. Een .be, .com, .net, .org, .nl, .co.uk en nog vele andere (bekijk onze webdomeinen pagina met alle beschikbare extenties). Als Registrar kan BiteC u onmiddellijk de gewenste domeinnaam leveren indien hij nog vrij is.

Geen hosting voor uw website?

Ook hier kunnen wij u helpen. Met gerichte hostingpaketten voor ieders budget en website, is BiteC multifunctioneel. Bekijk onze hosting pagina voor meer informatie aangaande onze hostingpaketten.

 Hoe werken wij?

U hebt nood aan een website of wil uw huidige in een nieuw kleedje steken?

Contacteer ons nu en wij komen bij u langs wanneer uw agenda het toelaat.

Tijdens het gesprek nemen wij nota van AL uw wensen met betrekking tot de huisstijl, teksten, kleuren, foto’s. U zegt ons wat u op uw website wil.

Samen met u tekenen wij een online strategie uit, waarbij de meerwaarde van uw zaak belicht wordt.

Binnen de 5 werkdagen na ondertekening van de bestelbon van uw webproject, tonen wij u een eerste draft website in functie van uw wensen. Hier kunt u uw website voor de eerste maal in grote lijnen zien en kan u eventuele aanpassingen melden.

Nadien werken wij uw website volledig af in een zo kort mogelijke tijdspanne. Dit betekent dat uw website al volledig operationeel kan zijn binnen de twee weken na het eerste contact.

Indien u wenst, bieden we u voor een democratische prijs een onderhoudscontract voor uw website aan zodat u eventuele aanpassingen of updates met een gerust hart aan ons kan overlaten.

Meer informatie nodig? Contacteer ons nu. Ons team staat ter uwer beschikking.