We build your virtual dreams

Over ons

BiteC Belgium werd opgericht op 2 januari 2006.


We zijn gespecialiseerd in het bouwen en hosten van websites voor particulieren, kleine KMO’s en bedrijven.

Dankzij onze lage prijzen bieden wij een professionele website aan met oog voor detail en naar de wensen van onze klanten. Tevens hosten wij uw website op onze server zodat we onmiddellijk zelf kunnen reageren op verzoek van de klant. Door middel van regelmatig vernieuwen van onze server zorgen wij er voor dat uw website steeds stabiel en online blijft.

Voor al uw domeinnamen kan u steeds terecht bij ons. Alle mogelijke domein extenties zoals; .be .com .nl .net .org .eu .fr .es .de .vlaanderen… en nog vele andere kan u bij ons registreren.

U heeft 100% controle over uw website.


Tevens kan u bij ons terecht voor computers, laptops, randapparatuur en alle soorten hardware of kabels. Dit kan u bekomen via onze webshop.

Houdt u liever van persoonlijk contact? Aarzel dan niet om ons te contacteren via onze contactpagina. Wij staan gerant voor een snelle en persoonlijke behandeling van uw vragen of bestellingen. Veilig en goedkoop….


Ons belangrijkste moto is “Wij komen naar u toe”.

Dienst na verkoop is ons stokpaardje. Verkopen kan iedereen. Bij Bitec zorgen we persoonlijk voor een dienst na verkoop om u tegen te zeggen. We stellen alles in het werk zodat elk probleem een oplossing krijgt. Onze Support afdeling is 24/7 bereikbaar. Wij laten onze klanten niet in de kou staan. Wij zijn er voor u. Onze technici staan ter uwer beschikking om een oplossing te zoeken voor elk probleem.


Vragen of inlichtingen? Contacteer ons via onze contactpagina.